ניקוי,טיפול ותחזוקה נאותה של המחולל הנייד
1. כבו את המחולל הנייד ונתקו את כבל הרשת, לפני שאתם מנקים את חלקי הפלסטיק של המחולל הנייד.
2. שמרו על מחולל החמצן הנייד נקי ללא אבק וללא רטיבות. נקו את חלקי הפלסטיק מעת לעת ע"י שימוש במטלית או פיסת בגד לחה. שימו לב למקום יציאת החמצן אשר אליו מתחברת הקנולה האפית. פיה זו צריכה להישאר ללא אבק, מים או חלקיקים.
3. אל תשתמשו בנוזל ישירות על המכשיר בכדי לנקות אותו. להלן רשימת חומרי ניקוי כימיים לא רצויים , רשימה זו אינה כוללת את כל חומרי הניקוי הלא רצויים.
אלכוהול ומוצרים על בסיס אלכוהול (איזופרופיל אלכוהול), מוצרים על בסיס כלור (אתילן כלוריד) ,מוצרים על בסיס שמן.
במוצרים אלו אסור להשתמש בכדי לנקות את הפלסטיק של המכשיר, כיוון שהם עלולים להפוך את הפלסטיק לגבישי ולהרוס את התכונות המולקולריות של הפלסטיק.
4. שטפו ונקו את פילטר האוויר במים פושרים, לפחות פעם בשבוע. ייבש את הפילטר והחזר אותו למקומו.
5. ודאו שספק הציוד שלך יבצע בדיקה למכשיר פעם בשנה. טיפ חשוב: מעט לפני תום תקופת האחריות, צור קשר עם הספק והזמן בדיקה, במידה וקיים חשש לתקלה חשוב לאבחן אותה לפני תום תקופת האחריות.
6. בדקו את מד שעות המנוע של המחולל הנייד, במידה ועברו כמה אלפי שעות זהו זמן טוב ליצור קשר עם חברת פ.י מדיקל ציוד רפואי ודיאגנוסטי בע"מ ,בכדי להחליף את הקומפרסור.
7. החליפו את הקנולה האפית מעת לעת. מומלץ פעם ברבעון. לרשותנו קנולה של 1.8, באורך של 4.2 מטר ובאורך של 7.6 מטר , חלק מדגמי מחוללי החמצן הניידים שלנו מאפשרים שימוש במשקפי חמצן באורך של 1.8 בלבד אך ישנם גם כאלו המאפשרים גם שימוש עם משקפי חמצן באורך של 7.6 מטר, לנוחיותכם המירבית.
7. נסו לשמור את המחולל הנייד לצרכי ניידות ויציאה מהבית. כך תאריכו את חיי המנוע שלו.
8. בשעות שאתם בביתכם השתמשו במחולל הגדול אותו קיבלת דרך קופת החולים במסגרת סל הבריאות.
למידע על מחולל חמצן נישא, הקל ביותר בין העוצמתיים, המספק עד 5 ליטר לדקה, תוצרת החברה הגדולה והותיקה בעולם בתחום הציוד הנשימתי הביתי, מחולל נייד אקספי או 2 -Invacare XPO2, לחצו כאן
פ.י מדיקל הנה החברה היחידה בישראל המתמחה בכל דגמי מחולל החמצן הניידים בעולם, התקשרו כעת לייעוץ מקצועי, התאמה והדגמה חינם בביתכם.
קראו תגובות של צרכנים אשר רכשו מחוללי חמצן ניידים אצל חברת פי-מדיקל בע"מ